Logo text

Solange
Looks Good With Trouble feat. Kendrick Lamar & další news

18 05 2013

Solange rozhodně nežije ve stínu své starší sestry Beyoncé. Muzika Solange se ubírá trochu jiným směrem, což jsme mohli vidět už ve videoklipu k songu Losing You, který natáčela s gentlemany z Konga. Na konci minulého roku vydala Solange EP True se sedmi tracky, mezi nimiž najdeme i dvě novinky 26-leté zpěvačky.

Song Looks Good With Trouble má venku zremixovanou verzi a na beatu od Deva Hynese se tak objevil Kendrick Lamar. Další novinkou je krátké video z brooklynských ulic k pecce Locked in Closets, jež také pochází z EP True. Videoklip je součástí kampaně Free Spirits a vytvořili ho Refinery29 a Absolut Tune.

Poslední novinkou je vlastní label Saint Records, který Solange založila ve spolupráci se Sony. Radost z nového dealu vyjádřila na svém twitteru: “Super stoked to announce I’ve started my own label, SAINT RECORDS, where I’ll be releasing my music & other projects distributed through SONY!”

Kompletní album a další projekty tak budou vycházet na Saint Records, kde bude mít Solange 100% slovo a nulové omezení: “Through Saint Records I will have 100% creative/artistic control & continue to passionately pursue my footing in this new musical movement.”

Solange – Locked in Closets

Solange feat. Kendrick Lamar – Looks Good With Trouble

Leny