Logo text

Vladimir 518 – křest IDIOT
Finální info

BB M
22 05 2013

Pražský label Bigg Boss a Vladimir 518 zvou všechny fanoušky na velkolepý křest IDIOTa, Vladimírova druhého sólo alba, které vyšlo 15. května pod hlavičkou Bigg Boss.

IDIOT sklízí ohlasy a audiovizuální dvojkoncert spolu se samotným křtem se uskuteční již tento pátek 24. května v pražském Veletržním paláci. Dva koncerty během večera, synchro světla, zvuk, videoprojekce a laser feat. SPAM Visuals jsou samozřejmostí. Na návštěvníky akce čeká speciální koncertní live band ve složení Vladimir 518, LA4, Dj Mike Trafik, Adam Koller za bicí soupravou, Matěj Havlíček basa a duo back vokalistek Tutti Frutti.

Show navíc doplní hosté z nového alba jako např. Roman Holý, Matěj Ruppert, Orion, Martin Svátek atd. Těšit se můžete i na speciálního předskokana, tím je pravý a nefalšovaný PSH Revival band! V chilloutu se pak během večera vystřidají Djs Traun, Robot a Baltazar a bonusem navíc bude premiéra videoklipu ORION – Zkus chodit v mejch botách!

Pozor, vzhledem k omezené kapacitě podzemního sálu ve Veletržním paláci jsou naplánovány dva koncerty na jeden večer! Start prvního koncertu je již v 19:00 a druhá show má stanovený začátek na 22:30!

Bigg Boss si v areálu pronajímá jak podzemní sál, tak i velkou chillout zónu orientovanou směrem do ulice Dukelských hrdinů, aby mohli všichni návštěvníci zůstat na party i ve chvíli, kdy nebudou sledovat koncert. Zakoupené vstupenky jsou platné na celý večer a umožňují vstup do obou částí Veletržního paláce.

Videopozvánka

Sledujte přiloženou videopozvánku a vidíme se v pátek v pražském Veletržním paláci!

Předprodej ZDE

FB Event

IDIOT LIVE!
Vladimir 518, LA4, DJ Mike Trafik, Adam Koller, Matěj Havlíček, Tutti Frutti
PSH Revival
Roman Holý, Matěj Ruppert, Martin Svátek, Orion a další
DJs Traun, Robot, Baltazar
SPAM Visuals

Start 1. show – 19:00
Start 2. show – 22:30

Pátek, 24. 5. 2013
Veletržní palác, Dukelských hrdinů 47, Praha 7 Holešovice

biggboss