Logo text

Podpoř vznik DVD o 20 letech boje proti fašismu!

BB FI
06 06 2013

Platforma hithit.com v současné době hostí projekt Antifašistické akce. Spojení Bigg Boss a AFA není nic nového pod sluncem a proto čti a pokuď souhlasíš, podpoř.
Na tomto filmu pracovali antifašisté, kteří už si svůj názor na problém udělali. Nebudeme vám tedy tvrdit, že film je tím, čemu se dnes říká objektivní. Hodnotu mu ale podle našeho názoru dává právě to, že jsme se stali přímými účastníky mnoha událostí a aktivně je ovlivňovali.
Film Antifašistické akce (AFA) sleduje více než dvacet let boje s neonacisty, fašisty a rasisty. V historickém průřezu uvidíte vzestupy a pády neonacistů a rasistů. Budete sledovat sílu i omezené možnosti antifašistického hnutí, které bojuje nejen s neonacisty, ale i se státní represí a veřejným míněním.
Premiéra filmu proběhla 30.4.2012 v pražském Bio OKO, od které proběhlo víc než 25 promítání nejen v ČR, ale i v zahraničí. Film byl také promítán v rámci Mezinárodního festivalu dokumentárních filmů v Jihlavě a byl vybrán pro prezentaci na East Silver Market určený pro odbornou veřejnost, na kterém se prezentují středo- a východoevropské dokumentární filmy. Po roce od premiéry vychází také na DVD.
Tak jako dosud budeme pokračovat s veřejnými promítáními filmu jak v Česku tak v zahraničí a pokusíme se dostat i na další filmové festivaly. Jde nám samozřejmě o to, aby se film a tím i naše myšlenky šířili co nejvíc. Proto brzy zveřejníme celý film také na Youtube i v lepší kvalitě ke stažení. Pokud ale chcete film vidět o něco dřív a nebo (hlavně) podpořit šíření antifašistických myšlenek, pořiďte si DVD.
Přispějte nám na výrobu DVD – Sdílejte odkaz na tuhle kampaň – Pusťte si film s kamarády nebo uspořádejte veřejné promítání – Napište nám, jak se vám film líbil – Zapojte se do antifašistických aktivit.

ODKAZ NA PROFIL PROJEKTU NA HITHIT. ZDE JE MOŽNÉ ZÍSKAT DALŠÍ INFORMACE A PODPOŘIT VZNIK DVD!!!

boss