Logo text

Bay Area Slaps!

M
01 03 2011

Bay Area skrývá neskutečné množství kvalitního rapu a my si prostřednictvím tohodle článku představíme několik slaps, který pocházej ze zátoky posledních dní. V-White & The Politician, Hot of DB’z, Livewire Gang, Turf Talk, Mistah FAB, Forty a další.

Přímo z Oakland city pochází dvojka V-White & The Politician, o kterejch jsme vám tu nejdnou psali a předhazovali vám jejich videa. Čerstvý video si vysloužil track Cargo Van feat. Beeda Weeda z jejich loňského alba Stimulus Package.

White & The Politician – Cargo Van feat. Beeda Weeda

Další věc posílá Hot z DB’z. Rapper Fortyho labelu Sick Wid It. Video se jmenuje Bad Guy a pochází z jeho nejnovějšího mixtapu Marty McFly: Money Never Sleep, kterej si můžete zdarma celej stáhnout tady.

Hot of DB’z – Bad Guy

Když už je řeč o Fortym, tak ten se objevil na featuringu v novým videoklipu mladý party Stickup KiddzI Wish You Would feat. E-40.

Stickup Kiddz – I Wish You Would feat. E-40

Pak tu máme remix populárního tracku 80’s Baby by Stevie Joe. Tentokrát z čoklama z Livewire Gangu jako Lil Blood, Maybach, Philthy Rich, J Stalin a Shady Nate.

Stevie Joe – 80s Baby (Livewire Remix feat. Lil Blood, Maybach, Philthy Rich, J Stalin & Shady Nate)

K tomu připojujem další věc od člena Livewire records, HD, ten se čerstvě vrátil z vězení, který vystřídal za domácí vězení. Cejtíte ten G-Funk?

HD of Bearfaced – Triffe

No a na závěr je tu banger opět ze stáje Sick Wid It. Turf Talk, jehož poslední mixtape jsme vám nabízeli zde, vydává v brzké době nové cd s názvem The Return Of The Jedi. Z něj pochází společnej track Bay Boy feat. Mistah FAB, kterej sice nemá video, ale stoprocentně stojí za pozornost.

Turf Talk feat. Mistah FAB – Bay Boy

13