Logo text

KMENY 0 již ve čtvrtek v MeetFactory
Detailní info!

BB B
09 12 2013

Moment vypuštění obsáhlé knihy KMENY 0, která mapuje české předrevoluční subkultury, se nezadržitelně blíží a nezbývá než zveřejnit detailní informace týkající se slavnostního večírku. Již tento čtvrtek 12.12. od 18,00 navážeme na skvělou atmosféru release party prvního dílu z roku 2011, kdy se díky účasti a prolnutí mnoha různých skupin podařilo uskutečnit multikulturní setkání, které do té doby nemělo v Praze obdoby.
Pro mnoho lidí je jistě motivací čtvrteční účasti i fakt, že si budou moci zakoupit čerstvý výtisk knihy v den oficiálního vydání a to ještě za zvýhodněnou cenu. Za zmínku ovšem stojí také hudební program večera, který byl sestaven speciálně pro tuto událost, s přihlédnutím k obsahu knihy samotné. První trojice DJs vybraná z některých hudebních komunit zastoupených na stránkách Kmenů vypadá následovně: Peterka (punk), Švihy (DM, new romantics) a Duo KoNě (metal). S volnou selekcí toho nejlepšího z 80. let budou následovat Djs Josef Sedloň a Tea Jay Ivo.
Nutno dodat, že kmotrem knihy nebude nikdo jiný než přední český filosof Miroslav Petříček, který pro KMENY 0 napsal i předmluvu.
Jako speciální pozvánku na akci připojujeme i trailer sestavený z fotografií zastoupených v knize.

Release party knihy KMENY 0
DJs:
Tea Jay Ivo
Josef Sedloň
Peterka
Duo KoNě
Švihy

MeetFactory
Ke sklárně 15, Praha 5
Čtvrtek 12.12.2013, start 18.00

Knihu vydávají v rámci městských projektů BU2R nakladatelsví Bigg Boss a Yinachi.

TRAILER:

FB EVENT:
https://www.facebook.com/events/615727488490822

PŘEDOBJEDNÁVKY KNIHY KMENY 0:
http://shop.biggboss.cz/products/kmeny-0

boss