Logo text

LOTM
Blizzard VS. Big Shizz

M
09 06 2014

Už tento pátek se v pražském Storm clubu odehraje ojedinělá akce Lord Of The Mics, která krom zakladatele celého projektu, kterým je Jammer, představí i čtveřici rivalů z posledního LOTM DVD. Blizzard a Big Shizz jsou první dvojicí, kterou vám přiblížíme v následujícím miniprofilu.

Blizzard je star z Manchesteru, kde se proslavil jako nezastavitelná Battlerapová mašina. Mezi jeho triumfy patří i v UK nejvíce ceněné vítězství v Don`t Flop. Na scéně funguje už od dětství a je velice všestranný, ať už jde o jeho multižánrovost, nebo nadání na všelijaké hudební nástroje. Jak sám říká, možnost účastnit se Lord Of The Mics pro něj ještě nedávno byla něčím nepředstavitelným. “Sledovali jsme to už jako malí kluci a kámoši mi říkali – jednou tam budeš taky. Smál jsem se jim a řikám jo, jasně, to víte že jo.” Nyní má Blizzard za sebou jak LOTM tak i vydání očekávaného EP Testing The Water, ze kterého jsou venku už tři videoklipy.


Východolondýnský Big Shizz je další MC, který vzal scénu útokem už jako malý sígr. Je to už více než osm let, kdy se svou crew Lil Rascals vytvořil v UK senzaci v podobě prvního dětského Grime uskupení. Vedle ódy na kšiltovky v klipu New Era se nejvíce vryl do paměti jejich singl Bang Your Head, ve kterém se objevuje i lil Blizzard jakožto zástupce Mayhem crew. Lil Rascals se na pár let odmlčeli a Big Shizz byl k vidění a slyšení ve všemožných hostovačkách po boku MCs jako jsou Maxsta, Dot Rotten, Voltage a další. Rascals vyrostli, a velký byl i jejich návrat, který vyvrcholil vydáním mixtapu Class 90, na kterém najdete mimojine i hit My Different s hostujím Big Narstiem.


Blizzard a Big Shizz se u Jammera ve sklepě sešli při natáčení Lord Of The Mics 5 DVD, atmosféra rozhodně nebyla přátelská a dodnes panují rozepře o tom, kdo v tomto duelu zvítězil. 13.6. se oba aktéři znovu sejdou tváří v tvář na podiu pražského Storm clubu, tohle si rozhodně nenechte ujít! Na závěr sledujte hype sessions a jeden vyhrocený moment, samotný clash můžete kupovat přes iTunes.



PŘEDPRODEJ
FB event

archetyp51