Logo text

JTNB, SPAM, Ink Midget, Alyaz a Nerz
Už ve čtvrtek v Praze!

BB A
17 08 2014

BONES a Groove Bar spojily síly a připravily speciální mejdan “na vzduchu”! O zábavu se postará čistě elektro line-up Bigg Boss se jmény jako Ježíš táhne na Berlín či Ink Midget. Oči potěší světelné instalace a show od kolektivů pebe/lab (Prokopa Bartoníčka), SPAM (Vladimira 518 a D.Vrbíka) a Lunchmeat. Na akci bude zajištěna adekvátní zvuková aparatura, která uspokojí i ty nejnáročnější. Hosty čeká skvěle vybavený prostor se zastřešeným parketem i pódiem, s VIP sekcí a s šesti bary a grilem pod taktovkou oblíbené obsluhy z Groovu. O tématický pop-up store se postará knihkupectví PageFive z Letné.

BONES – na vzduchu
Tančírna „Na vzduchu“ (Stromovka – Výstaviště 391, 170 00 Praha)
21.8. 2014, 16:00 do 03:00
Vstupné:16h-19h: vstup volný / 19h-00h: 100 Kč

Program:
18 – 19,30h – DJ NERZ
19,30 – 21h – DJ ALYAZ
21-22h – SPAM / Karel Gott Prager
22-23h – JEŽÍŠ TÁHNE NA BERLÍN
23-00h – INK MIDGET (Live set)
00-02h – DJ ALYAZ

Komplexní harmonický pohyb – světelná instalace kolektivu pebe/labInstalace spojuje starý vizuální mechanismus kynetického kreslícího stroje s poslední světelnou technologií ultrafialového laseru. Přístroj je tak další v řadě funkčních konceptů Prokopa Bartoníčka, který balancuje na pomezí generativního designu a starých řemesel. V Tomto projektu je harmonický pohyb vizualizován „kresbou“ velkého kyvadla, z něhož vychází paprsek UV laseru zapisující do fosforového podkladu struktury nekonečných lissajousových křivek. Seskupení vzniklo v roce 2012 spojením sil Prokopa Bartoníčka, Tomislava Arnaudova a Pavla Rusnaka. Experimentální trojice generuje vizuální technologické koncepty a řešení, která nacházejí uplatnění ve volné tvorbě i v zakázkách. Prozatím nejúspěšnějším dílem seskupení byla práce Phosphor 360 ver. B na prvním ročníku festivalu Signal v Praze.

AV performance SPAM – Karel Gott Prager – originální audiovizuální stať od trojice autorů – Vladimir 518, David Vrbík a Ondřej Anděra. Audiovizuální kompozice protknutá tématem života a tvorby největšího a nejkontroverznějšího českého architekta druhé poloviny 20 století. Karel Prager (1923-2001) je dodnes širokou veřejností i velkou částí umělecké scény odmítaný autor, před i po revoluci označovaný za prokomunistického a prosystémového, příliš necitlivého a radikálního. Projekt SPAM – Karel Gott Prager je volným útvarem, který bourá neprávem vytvořená klišé kolem osoby Karla Pragera a nastavuje nový úhel pohledu na jeho odkaz a tvorbu.
“Architektura jako projev umění se řídí pravidly podléhajícími své době. Lidé si na nové věci teprve musí zvyknout.” (Karel Prager, 2001)
Představení vzniklo původně pro festival 4+4 Dny v pohybu, v rámci kterého bude skupina SPAM tento podzim premiérovat zcela novou audiovizuálně pohybovou performance.

“Přivezeme si vlastní zvuk a světla, bude to stát za to!”

MAPA:
https://goo.gl/maps/r2rbe
Výstaviště 391
170 00 Praha

pebe/lab:

SPAM:

JTNB:

Ink Midget:

Dj Alyaz:

Dj Nerz:

boss