Logo text

WWW live! > 
Rock Café, Praha

BB
16 03 2011

Kapela WWW byla v poslední době tak trochu potichu. Jejich poslední pražský koncert se odehrál již více než před půl rokem v rámci předskakování legendárním Public Enemy, což se změní již 12. dubna, na kdy je naplánována unikátní show WWW v klubu Rock Café.

V čem že tkví ona unikátnost akce? Především v tom, že návštěvníci budou moci shlédnout v živém provedení obě kompletní alba kapely, tedy jak Neurobeat, tak Tanec Sekyr. A aby toho nebylo málo, k vidění a slyšení bude zároveň několik zbrusu nových skladeb, stejně jako křest nového WWW videoklipu.

Do kalendářů si tedy poznamenejte datum 12.4.2011, kdy akce proběhne v pražském klubu Rock Café. Vstupenky jsou již nyní v předprodeji v síti Ticketstream za 150,- Kč + poplatky, na místě pak za 230,- Kč.

Vy zároveň můžete navštívit malý warm-up v podobě premiéry dvou WWW videoklipů – Tikající muž a Anatomie. Promítání proběhne ve středu 23.3.2011 od 19:00 hodin v pražské galerii NoD v Dlouhé ulici. Vstup je zdarma a poprvé se zároveň bude veřejně promítat i videoklip k tracku Pikola, který vznikl pro český film Pouta.

Bigg Boss a WWW vás všechny zvou na obě akce. Bližší informace ke koncertu 12.4.2011 v Rock Café vám přineseme v následujících dnech.

boss