Logo text

KMENY.TV
Předpremiéra #1/8 již dnes večer!

BB FI
03 02 2015

KMENY TV – unikátní dokumentární cyklus mapující současné městské subkultury, vycházející ze stejnojmenné knižní předlohy z roku 2011, se již od března 2015 objeví na obrazovkách České televize. Seriál přiblíží 16 z 26 témat popsaných v knize a na jeho vzniku se podílelo 10 různých režisérů.

Tvůrčí team Vás tímto zve na unikátní předpremiérové večery, které se odehrají od února do dubna v Praze, Brně, Českých Budějovicích, Olomouci, Plzni, Teplicích nebo Ostravě a přiblíží tak divákům vždy dva díly z cyklu KMENY TV ještě před jejich televizní premiérou na ČT2 a on-line uvedením na Kmeny.tv.

První z plánovaných večerů se odehraje již dnes večer, 3. února 2015 v pražském klubu MeetFactory a v předpremiéře vás čeká projekce dílů TRASH METAL a RAP. Díly uvede Vladimir 518 a režiséři Petr Hátle a Bohdan Bláhovec. Během večera uvidíte také projekci “making of” fotografií Karla Cudlína a dost možná dojde taky na debatu s přítomnými režiséry či dalšími členy tvůrčího teamu.

O doprovodný program se pak postarají koncerty mladoboleslavské trashmetalové legendy Debustrol, trash metalových Exorcizphobia nebo live rap shows od pražské dvojice Orion & Refew doprovázených DJ Mike Trafikem. Vše v průběhu večera doplní svou hudební selekcí DJ Alyaz.

Dokumentární cyklus Kmeny vzniká v koprodukci Yinachi a České televize, partnery projektu jsou městské projekty BU2R a Jägermeister.

3. února 2015
Praha, Meetfactory
projekce dílů TRASH METAL a RAP,
live shows DEBUSTROL, EXORCIZPHOBIA, ORION, REFEW, DJ Alyaz,
start v 19:00

!!!!!!!!!!!FB EVENT ZDE!!!!!!!!

biggboss