Logo text

Bigg Boss & Money Music uvádí
Young Gunz Tour!

BB M
24 03 2015

REFEWMOOZAPIL CVR/NOBODY – DJs Vatra & Chose + One Special VIP Star guest – Vladimir 518, Separ, Orion, DJ Mike Trafik nebo DJ Wich!

Mladé pušky! To jsou nová, čerstvá jména na české hudební scéně, které se aktuálně chystají na velkou koncertní šňůru. Sledujte oficiální vireo pozvánku na konci článku.

REFEW

Nejnovější člen labelu Bigg Boss. Ve svých 21 letech má za sebou dva nosiče Blackcock a Z místa. Aktuálně koncertuje předevšim jako doprovod s Vladimirem 518 a Mike Trafikem a připravuje svoji solo desku, která vyjde na jaře tohoto roku.

MOOZA

Tenhle teprve šestnáctiletý MC má velice zajímavý a vyspělý názor na dění kolem sebe a na české scéně už zaznamenal prvotní úspěchy. Například se songem Street Race. Od počátků své tvorby prošel obrovským progresem a stále se jen a jen zlepšuje. Jeho budoucí vývoj bude zajímavý a my se máme na co těšit.

VR/NOBODY

Nejprogresivnější mladý projekt na české hudební scéně. DJ NobodyListen a Vašek Rouček tvoří projekt VR/Nobody. Po vyprodané prařské Roxy vyráží na své první turné.
Pánové o sobě dali poprvé vědět na začátku minulého léta písní If You Stay. Ta zaznamenala u fanoušků silný ohlas, ale málokdo věřil, že v podobné kvalitě dokážou pokračovat. S postupem času a příchodem dalších singlů se však úspěch ještě zvyšoval. Pomyslného vrcholu se zatím dočkali na nedávném Hip Hop Kempu, kde předvedli svoji propracovanou show na jedné z největších scén.

PIL C

Na slovenské scéně se rodí další hvězda. Myslíte, že to není možné? A o koho, že jde? Tím mladým talentem je myšlen Pil C, který se zjevil jako blesk z čistého nebe. Ukázal však, že je potřeba s ním do budoucna počítat…
Po prvním singlu Lost, odstartovaly práce na dalších materiálech včetně videoklipů. Jeden z nich se nedávno natáčel v Berlíně před koncertem ASAP Mob, čekat ho tedy můžete relativně brzy. Vraťme se ale k tomu, co udeří v nejbližší budoucnosti. Na Youtube jste mohli spatřit teaser k singlu Rick Owens Flow. Krátké video bylo nahráno vcelku rychle a vzala si ho na triko kreativní dvojka Cash T a Comeback God. Se singlem si dává Pil C záležet pochopitelně více. Další důležitou informací je, že za produkcí skladby stojí Conspiracy Flat – Pil C-ho dvorní producent.

Třešničkou na dortu je pak SPECIÁLNÍ HOST večera!

Tím bude jedno z aktuáně horkých jmen české hudební scény… Konkrétní jméno odtajníme vždy čtrnáct dnů před danou zastávkou tour!

Young Gunz Tour Official vireo pozvánka

Partneři tour
RED BULL
JAGRMEISTER
VANS
G-SHOCK

boss