Logo text

DJ Wich, LA4, Refew, Mooza, VR/Nobody, Pil C a další 1. 5. v Roxy!

BB M
16 04 2015

Mladý Pušky aka Refew, Mooza a VR/Nobody vyrazily na společnou šňůru po Čechách a Slovensku. Jejich Young Gunz Tour na každé zastávce navíc okoření některý z hostů Vladimir 518, DJ Mike Trafik, Separ, Pil C nebo DJ Wich a nejinak tomu bude už 1. května v pražské Roxy!

Tam s nimi kromě posledních dvou jmenovaných vystoupí ještě LA4 a Maniak v doprovodu DJs Castor, Chose, Vatra & NobodyListen, a těšit se tak můžete hned na několik různorodých live shows v jeden večer.

VR/Nobody chystají desku, stejně jako bublá pod povrchem Moozův debutový Monolog mixtape a v zákulisí se šušká také o možné premiéře I. videosinglu z desky od Refewa, která vychází na jaře pod BiggBoss. Společné album Panorama od DJe Wiche & LA4 připomínat snad ani nemusíme, co nabídnout má pak určitě i brněnský Maniak s mixtapem Ach Ano, a v neposlední řadě také Pil C a jeho posádka ze Slovenska.

Níže už několik hitů od hlavních protagonistů, či skvělý flyer by Michal Tron Škapa a připomínáme, že vstupenky pořídíte na místě za 150 Kč, stejně jako v předprodeji skrz Ticketstream.

1/5 YOUNG GUNZ ROXY!

Předprodej

FB Event