Logo text

Nová letní kolekce oblečení od BiggBoss > Release Hustle Party

BB
05 05 2015

Po zimní várce mikin a kulichů, spolu s několika motivy triček od Trona aktuálně přichází řada na nejnovější fashion kolekci od BiggBoss. Je tak nejvyšší čas obohatit šatník o fresh kousky na letošní jaro a léto! Kromě výše zmíněného Trona, se na nových designech dále podíleli ještě grafik Adam Bláha nebo-li Weck a designérka Kristina Ambrožová (AaKk Forever), která se zasloužila o dámskou část kolekce.

Jak se můžete sami přesvědčit díky přiloženému lookbooku níže, jedná se o opravdu nabušenou a zároveň limitovanou edici novinek, v kombinaci s klasickými, již zaběhlými motivy jako Cloud / BiggBoss Eye. Doplněny zásoby budou zároveň i co se týče oblíbených chainů spolu s šátky a nově se objeví také dva druhy nášivek! Dalším příjemným překvapením jsou 2 provedení snapbacků, hoodie mikiny či triko s dlouhým rukávem.

Oficiální hustle release party pak proběhne 12/5 v prostorách legální graffiti zóny na pražském Těšnově!

FB Event

Zmíněný lookbook nafotil Adam Bakay, styling supervize by Delicate Punx Alice a jako modely určitě netřeba představovat například Mike Trafika nebo NobodyListena. Z části se pak na nové kolekci podíleli i Marshal Apparel.

Kromě e-shopu na novém BiggBoss webu bude oblečení dostupné i v sítích Queens a nebo v pražském Music Townu. You Sleep We Creep!

Online 5/5!