Logo text

Sifonova první sólo deska je ve výrobě > Cover, Tracklist & Release Party v Neone!

M BB
08 06 2015

Pokud se stejně jako my, těšíte na vůbec první sólo release od Ondřeje Anděry alias Sifona z WWW, mějte se při čtení těchto řádků na pozoru. Po nedávném oznámení data vydání CD, pro vás totiž nyní máme v nabídce lahůdku, která zahrnuje jak tracklist, tak samotný cover desky, o jehož podobu se postaral jeden ze zakladatelů labelu BiggBoss a Sifonův dlouholetý hudební kolega Vladimir 518, ve spolupráci s Michalem Škapou.

Je tomu tak, instrumentální deska s názvem Siphon jde do výroby, a vy jí spolu s námi můžete poprvé držet v ruce už 16/6 na release party v pražském klubu Neone, kde proběhne kromě prodeje CDs i Sifonův Live Set a následná afterparty v režii DJe Alyaze. Níže už pár slov od samotného tvůrce:

“Práce na té desce byla mojí tajnou misí do sebe samého, osvobodila a i nadělala paseku. Vznikla též díky lidem, kteří mě v průběhu let viklali k vydání hudebního alba bez textů, k čemuž jsem se dlouho nějak nemohl odhodlat. Poslední kapkou byla nedávná jiskra od Vladimira 518 během našeho rozhovoru po společném koncertu v Crossu, takže jsem se nakonec před třemi měsíci pustil ze řetězu do utajované práce. Deska je částečně obřím objektem svařeným ze zvukového šrotu, který léta shromažďuju, částečně fixuje obrazy z mých cest. Je dobrodružná, vypouštím ji jako draka a přestříhávám provázek.”

Release Party @ Neone FB Event

Tracklist:

01. Icy Intro 3000
02. The Sirens of Summer
03. Coming after You
04. Spring’s Early Light
05. Black Crystal Ghetto
06. Beehive with a View of Mercury
07. Bang Bur
08. The Nera
09. The Agony of the Syphons
10. My Place at Iron Lake
11. Surfing the Sunshine
12. Goodbye Village, Hello Sea