Logo text

Smack o videoklipu Immortal: Bylo to nejnáročnější natáčení, který jsem absolvoval

M BB
01 12 2015

Premiéra společného videoklipu Immortal od dvojice Smack a Mike Trafik nás čeká už zítra v pražském Groove Baru.

My jsme vás navnadili pomocí několika fotek z natáčení či video teaseru a pokud vás zajímá, jak samotné natáčení probíhalo pohledem hlavního aktéra, nebo kdy bude na Zoot.cz v prodeji heroin, čtěte níže mini interview právě s autorem desky SICK, která vychází 17. prosince.

Aktuálně ti vychází nový videoklip ke třetí sólo desce. Co bys nám o něm kromě názvu mohl prozradit?

Bude to skvělý.

Natáčení probíhalo na Slovensku. Podle fotek a teaseru už také víme, že ne na zcela běžných filmových spotech. Jak pro tebe byl samotný proces natáčení náročný a jak dlouho jste točili?

Bylo to náročný. Nejnáročnější natáčení, který jsem absolvoval. Točili jsme dva dny, byla zima jak kurva, navíc jsem měl dost masek na ksichtu, což pro mě, jakožto člověka, kterýho sere i dát si v létě na ksicht opalovací krém, nebylo nic moc.

S Mike Trafikem spolupracuješ po několikáté. Vyhovuje ti tohle spojení, které započalo už u tracku Vypadám snad jako dealer? Nahrával si i tuhle desku ve Star Works studiu?

Je to zmrd, kéž by shořel v pekle. Jinak mi spojení vyhovuje. Novej track je zas úplně něco jinýho. Desku jsem nahrával ve Star Works, 10 hodin čistýho času. Easy. Ale samozřejmě přípravy, a to všechno kolem, aby flows a beats perfektně fungovaly spolu, to jsou spíš stovky hodin.

K videoklipu vzniká limitovaná kolekce oblečení ve spolupráci se Zoot.cz. Kdo se na něm podílel a kde ho mohou fanoušci sehnat?

Design hadrů k týhle věci má na starosti moje holka Anna Mimieux. Jedná se o pánský trika a dámský šaty. Design jako takovej je velkej potisk vycházející z lahvičky na lékařskej heroin, čili herák již brzy na Zoot.cz.

Premiéra videoklipu proběhne už zítra. Můžeš čtenářům a fanouškům ve zkratce naznačit, co všechno je ten večer čeká?

Revoluční klip, DJ sety ode mě, Normana, Hucl Berryho a Trafika. Všechno zadarmo. Co chcete víc?

FB Event