Logo text

Exkluzivní live show WWW
v Rock Café

BB
04 04 2011

Label BiggBoss vás všechny zve na exkluzivní live show kapely WWW, která po více než půlroční pauze chystá pražský koncert. Ten se odehraje 12. dubna v klubu Rock Café a jeho exkluzivita stojí na několika věcech.

Tou první je, že WWW odehrají naživo kompletní alba Neurobeat (BiggBoss, 2006) a Tanec Sekyr (BiggBoss, 2009) v podobě, jaké je z cds neznáte! K tomu přidají hromadu zbrusu nového materiálu jež zazní v premiéře a pokřtí také nejnovější videoklip na skladbu Velký třesk, který režíroval Jan Kokolia.

Další specialitou a velkým lákadlem pro fanoušky je, že z celé akce bude pořízen audio záznam, který poté vyjde jako oficiální živák kapely na double cd, takže pokud se řadíte do fanklubu WWW, tohle si prostě nemůžete nechat ujít!

Vstupenky jsou již nyní v předprodeji v síti Ticketstream za 150,- Kč + poplatky, na místě pak za 230,- Kč. Omezený počet lístků lze rovněž zakoupit přímo v klubu Rock Café.

12. dubna se tedy společně sejdeme v Rock Café na velkolepé live show WWW, kterou vám přináší BiggBoss za podpory Radia 1.

WWW live
12.4.2011
speciální koncert,
premiéra nových skladeb a videoklipů,
support DJ Brainythug
Rock Café, Praha

13