Logo text

Výstava Dress Code – vohozy jak z Blade Runnera?

FA FO
02 04 2016

Tři čeští fotografové byli osloveni, aby pracovali s módou Tatjany Warnecke, a v prostoru Ex Post tak vznikne první výstava s názvem Dress Code. Berlínskou značku představí fotografie Michaely Džurné, Jiřího Růžka a Ondřeje Janů.

Berlínská návrhářka extravagantní módy poprvé představí kolekci v Praze. V dubnu se v rámci nového projektu centra Ex Post uskuteční výstava fotografií modelů Tatjany Warnecke spojená s POP UP storem, kde bude její sexy černá kolekce k zakoupení.


foto: Jiří Růžek

Tatjana Warnecke začala navrhovat provokativní oblečení z vysoce kvalitních materiálů již v roce 1995 a její módní značku proslavily extravagantní lesklé modely z prošívaného vinylu, ve kterých se odrážejí její dlouholeté zkušenosti s navrhováním kostýmů. Móda Tatjany Warnecke je vyhledávána nejen pro originální styl, ale také pro špičkovou kvalitu a dokonalé propracování. Kolekce dámského a pánského oblečení a doplňků se prodává v Evropě a v USA a její sexy černé modely s nádechem fetiš stylu jsou dokonalým outfitem na extravagantní party, na cosplay, často se objevují ve videoklipech a můžeme je spatřit na i stránkách módních časopisů a na jevištích.

Slavnostní zahájení se uskuteční 19. dubna za přítomnosti návrhářky a modely budou prezentovány formou originálního happeningu. Výstavu doprovodí i módní přehlídka, která proběhne 22. dubna v rámci party LIBERTINAGE kolektivu MILK & HONEY v pražském klubu Le Clan.

Výstava a POP UP bude probíhat od 19. do 24. dubna v Ex Post – Příčná 1, Praha 1, a v den otevření bude zboží dostupné se slevou 15%.

FB Event

Tatjana Warnecke – Dress Code
19.dubna 2016 – 18:00 hod. Ex Post
místo pro kulturu a vzdělání Příčná 1, Praha 1


foto: Ondřej Janů


foto: Michaela Džurná
úvodní foto: Me Chiel