Logo text

Vladimir 518 jako host na pražském křtu Pil C-ho desky HYPE

BB P
30 04 2017

Mnoho fanoušků Pil C-ho tvorby už zaručeně mělo možnost zaregistrovat, že v následujících týdnech proběhne série třech obrovských křtů s jedinečnými vystoupeními, kterých se zúčastní také speciální hosté. Nyní se zaměříme především na ten pražský.

Ten se bude konat už za pár dní, tedy konkrétně 5. května v klubu Storm na Žižkově, kde Pil C odehraje svůj vůbec první koncert. Kromě hlavních aktérů, tedy Pil C-ho a Speciala proběhne také plnohodnotný koncert nejnovějšího člena CBG Calina a pár tracků si střihne i Vladimir 518. Chybět samozřejmě nemůže ani pražská spojka NobodyListen.

Všichni velmi dobře víme, že Praha při podobných událostech zatím nikdy nezklamala, a tak můžeme s čistým svědomím konstatovat, že se na tento křest určitě bude vzpomínat ještě dlouho. Za všechno mluví zájem o lístky, které si tentokrát můžeš koupit také ve verzi VIP, kde na tebe čeká občerstvení, vlastní sezení, CD Hype a dárek od Queens. Stejně tak se můžeš těšit i na merch, kde najdeš pár nových věcí. V průběhu celého křtu bude samozřejmě k dispozici ledově namražený Jägermeister, bez kterého si už vlastně pořádnou party ani neumíme představit. Vidíme se v klubu!

FB Event