Logo text

Krev neni voda > Videoklip online na BIGGBOSSTUBE

M BB
18 05 2017

Pokud jste měli za to, že vizuál k singlu Krev neni voda je zároveň i videoklipem, není tomu tak. Ten totiž přichází právě teď. Jako hlavní motiv se singlem prolíná silné “bratrské” pouto mezi oběma rappery, tedy Vladimirem a Orionem, ovšem alternativní název by klidně mohl znít Zpátky do dnů 2, a to v tom nejlepším slova smyslu. Silná atmosférická věc, kterou netradiční klipové zpracování jenom podtrhuje.

Při jeho vzniku z povzdálí našeptával poradní hlas režiséra Honzy Zajíčka alias Skarfa (kreativní support) a na jeho finální podobě se dále podíleli Andrej Gémeš (animace), Vít Hradil coby kameraman a Jan Matoušek (grafický support).

Track Krev neni voda v produkci Mike Trafika najdete už 25. května na třetí sólové desce Vladimira 518, která dostala název Ultra! Ultra! a poprvé bude k dostání tentýž den na release party před pražským klubem Neone. A pokud chcete vědět, co speciálního si Vladimir přichystal v rámci křtů, dorazte na jednu ze tří show, konkrétně v Praze, Brně a Ostravě, které se ve stejném měřítku už nebudou opakovat.

Předprodej Praha
Předprodej Brno
Předprodej Ostrava