Logo text

Nový Griminal a opět zdarma!

tentokrát 2x

M
01 05 2011

Griminal, součást Nasty rodiny, vypouští další Grimsom mixtape. Po jedničce a dvojce, které se od grimu postupně vzdalovaly směrem k americké podobě rapu, přichází další, který nemá s pouliční formou UK garage už společného snad vůbec nic. I tentokrát si Griminal mezi beaty vybral spoustu dobře známých záležitostí jako například Black and Yellow (original by Wiz Khalifa) a demonstruje na nich svoji flexibilní flow, která je asi tím nejlepším, co může nový mixtape nabídnout.
Třetí a čtvrtý díl Griminalovi série Grimsom si můžete stáhnout odtuď . Nečekejte ale plnohodnotnou desku, jedná se o mixtape ve své nejčistší podobě.
A pokud vám bude chybět Griminalova pověstná agrese, nemůžu než doporučit free mixtape Rock n Rolla od jeho bráchy Lil Nastyho, kterého budeme s to vidět v květnu v Praze. V současné době se čeká na Rock n Rolla 2, tak vám to třeba ukrátí videoklip Fireworks. Ač Lil Nasty zůstává grimu o něco věrnější nežli jeho mladší brácha Griminal, občas také “ulítne” za oceán. Podívejte se i na jeho verzi již zmíněného Black and Yellow a potom si už jenom položte otázku, kdo z rodiny to zvládl líp…


akiz (fwsh)