Logo text

Lil Nasty a Dj Magic v Praze!

M
26 05 2011

Už tento pátek se můžete těšit na pražskou show mladýho grázla z legendární N.A.S.T.Y. CrewLil Nastyho. Toho doplní Dj Magic, kterej se stará o jeden z největších grime labelů No Hats No Hoods. Party se odehraje v Central Stationu, cena vstupnýho je 200,- a holky jdou zdarma. Čtěte tiskovku, nenechte si ujít mejdan a zejtra poslouchejte Iscream Show na rádiu Spin, kam kluci dorazej.

BULLET TIME SPECIAL
27.5.2011 – CENTRAL STATION

VERY SPECIAL GUESTS:
LIL NASTY (UK, N.A.S.T.Y. CREW)
DJ MAGIC (UK, NO HATS NO HOODS)
TONY BLACK CELEBRATING B-DAY!

SUPPORTED BY:
SMACK (ARCHETYP, HYPNO 808)
DRYMAN (DRYMANSOUND)
UGO AKA $

VSTUP/ENTRY: 200CZK, HOLKY ZDARMA/GIRLS FREE

POWERED BY DESPERADOS

FB EVENT

INFO:

Ano, je to tak, na další Bullet Time dorazí Greengate goon Lil Nasty spolu se svým koncertním Djem Magicem!

Lil Nasty patří k britskému královskému rodu okolo N.A.S.T.Y. Crew a to doslova, jeho bratr je totiž samotný zakladatel crew – legendární Marcus Nasty. Ani zbytek rodiny nepatří do kolonky No-Name, jeho dalšími dvěma bratry jsou Griminal a Dj Mak 10. Lil Nasty aka Narst má na kontě už dva mixtapy – Hungry Season a Rock N Rolla. Na prvním jmenovaném se objevil hit UFO (prod. Rude Kid), druhý mixtape můžete zdarma stahovat zde

Kromě dvou releasů nyní Narst maká na svém debutovém albu Nasty By Nature, ze kterého je venku stejnojmenný singl, který vyprodukoval Scratcha DVA a je to opravdu banger, o čemž se můžete přesvědčit dole v linku.

Nastyho navíc doplní Dj Magic, kterého můžete znát díky mixům pro label No Hats No Hoods, dost možná máte doma taky jeho DTA Grimetape, který u nás posledně prodával a rozdával Rude Kid.

Nenechte si ujít tuto party, kdo byl posledně na Margerovi, tak má nejspíš představu, jak bude noc probíhat. Aby toho nebylo málo, hosty z UK doplní Djs Dryman a Ugo, spolu s nimi očekávejte na mikrofonu MC hype od rezidentního Smacka!

smack