Logo text

Ďurech
The Temple of Apple

06 07 2011

Ty máš PC jo? PC je debilní. Měl by sis pořídit Meka. Tuhle mantru mi pořád někdo ševelí do ucha už několik let. Většinou ji vypouští někdo, kdo technologiím vůbec nerozumí. O co tu kurva jde? Říkám ti já – Tvoje stará je úplná normalizační agentská kráva, měl by sis pořídit jinou? Myslím si to a na to mám právo. Ale chodit a šířit to kolem už zavání samolibou nadřazeností. Pokaždé, když budu u tebe doma, tak si nenechám ujít jedinou příležitost, abych upozornil na to, že tvoje stará by měla být vyměněna za jiný produkt. Nejsem podomní obchodník s filozofií a spásou. Nejsem Jehovista.
.
Partička slepiček sedí u vínka. Víte, že Ďurech má pořád PC? Kristepane, to je debil. A na povel všechny vytáhnou Iphone a na facebooku se objeví status – Ďurech je prehistorická píča. Like, like, like.
.
Připadá mi, že výrobky firmy Apple způsobují v lidech šílenství. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby vám oprcaly mozek. Lidé chodí a šíří Apple jako pravou víru. Jdou, zaplatí nehoráznou sumu za kus bakelitové mrdky a pak jsou z nich podomní prodejci, vlezou vám oknem do obýváku, stanou se apoštoly Applu, píšou chvalozpěvy, jsou z nich agenti Applu, kudy chodí tudy eplí, stahují aplikace, kombinují a sbírají různé Apple produkty jak Pokémon. Zástupci šílenců neustále něco žvatlají o tom, kolik výhod má Apple a jak PC stojí za hovno, Losna nebo Mažňák zmrde. Spoustu z nich nepromešká jedinou příležitost k rýpnutí do majitele PC, kterému je celá válka ukradená jako mně. Je mi jedno na čem dělám, když to funguje. Mám zkušenost s PC i Mekem a na obojím jsem docílil toho, čeho jsem potřeboval. Vyhonil jsem si u porna na internetu, došel si na email a napsal něco do texťáku. Nevšimnul jsem si žádné větší skvělé optimalizace jedné z platforem, okem laika a někoho, kdo na to sere a chce si v první řadě pěkně vyhonit. Kozičky se houpaly na obou platformách stejně. Nepopírám výhody ničeho, ježto o tom vím hovno. Věřím, že je spousta stejně dogmatických PCčkářů. Každopádně bych všem doporučil díl South Parku 1501 – Human CentIpad. I should have never updated the Ituneeeees!
.
Pokud se mě zeptáte, tak vám řeknu, že sbírání věcí od Applu není culík. Culík se specializuje na něco výjimečného a tohle jsou běžně dostupné produkty, které má dnes každá druhá běhna z kanclu. Dostala jsem Iphone! Super. Takže tě budou moct srát i ve spaní a ta sračka bude pípat, až tě budu brousit. Makáš tam od rána do večera za buráky, ale máš Iphone. Awesome. Podívej se, jest-li ti nepřišel email. Já si mezi tím budu honit. Nebo snad nějaká nová zajímavá aplikace?
.
Podobné války jsem zažil už mnohokrát. Xbox vs Playstation atd. Lidem dělá problém pochopit, že nejste na žádné straně, i když vlastníte jednu z platforem. Když máte obě, všem se zatočí hlava, zkratuje jim mozek a odejdou kamsi a čoudí se jim z hlavy.
.
Lidé jsou kaci a nedokážou poznat rozdíl mezi sdílením a házením horké brambory. Mezi sdílením a šířením nemoci. Vrážejí vám své nakažené mentální penisy a rozšklebené mentální kundy do vašich mentálních orgánů a nebudou spokojeni, dokud váš mozek nebude žhnout Apple horečkou jak kus železa na kovadlině.
.
Status – Ďurech je homosexuální komunista a čůrák. Měl by si koupit Apple. Bylo by mu líp. Však my ho naučíme. Nemá na něj a šíří nenávist. Do Istoru s Ďurechem!
.

ďurech