Logo text

Billionaire Boys Club
Slevy až 50%!

28 01 2013

Všichni milovníci Billionaire Boys Club rychle klikejte na BBC e-shop. Pharrellova veleúspěšná značka vyhlásila slevy až 50%. Vzhledem k tomu, kolik jejich produkty obvykle stojí, můžou všichni srdcaři skákat až do stropu. Na US verzi e-shopu jsou věci v původních cenách levnější, slevy jsou ale všude opravdu až 50%, takže je to super deal.

Na US a evropské verzi se sortiment liší, např. čepice, které byly v americkém e-shopu vyprodané ještě před slevovou akcí, jsou teď v evropské nabídce o polovinu levnější, v US shopu je zase širší nabídka a velké slevy u mikin i ze zimní kolekce, která má výborné vesmírné designy a evropský e-shop ostudně minula. Slevy zahrnují i řady Ice Cream, Bee Line, i am OTHER a další.

V Americe je Billionaire Boys Club hodně populární. Lidi to neberou jen jako značku, potkala jsem tam kluky, kteří měli na sobě vytetovaný nápis nebo logo Billionaire Boys Club. Tady je trochu vidět ten rozdíl, moc lidí by si asi nedalo vytetovat logo Nike. Heslo Wealth Is of the Heart and Mind. Not the Pocket. očividně funguje a BBC tak získal hodně věrné fanoušky. Podívejte se, jak to vypadá, když Pharrell přijde do BBC krámu v NYC a holky, kontrolujte latest news o Billionaire Girls Club tady.

Leny