Logo text

Blade Runner 2 > Ford a Villeneuve!

FI
26 01 2016

Na rozdíl od nového Indiana Jonese, kde* Harrison Ford* hrát nebude (nad čímž se pozastavil i Donald Trump , pokračování legendárního sci-fi Blade Runner 2 se Ford zúčastní, mj. po boku Ryana Goslinga.

Pokračování nebude sice režírovat oproti původním zprávám Ridley Scott, ale náš další oblíbený kanadský režisér Denis Villeneuve. Což nemusí být vůbec špatný krok, protože jeho filmy jsou diamanty. Jestli jsi je neviděl či neviděla, doplň si co nejdřív svůj filmový rozhled (Sicario, Incendies, Enemy, Prisoners, Polytechnique či krátký film Next Floor – na který se můžeš podívat na konci tohoto článku).

O BR2 psal před časem 13 mj. zde . O ději toho zatím moc nevíme, snad jen, že se bude odehrávat několik desetiletí po událostech originálu, v roce 2047. Ford scénář označil podle Scotta za nejlepší scénář, který za poslední roky četl.

Legendě BR jsme ale věnovali hodně, není divu je to jeden z TOP 10 scifi filmů všech dob. Podívejte se třeba na originální sketchbooky či fiktivní časopisy vytvořené jenom pro film.

Charvi

Next Floor Dennise Villneuva